follow Catalog firme » Turism » Agentii turism » Firme croaziere » Croaziere constanta
  home     Firme croaziere   Croaziere constanta

Croaziere

croaziere turcia,croaziere grecia (CONSTANTA)
Agentia de turism travel concept international este infiintata in 2007, cu dorinta de a aduce pe piata turistica o schimbare in bine. scopul nostru este de a asigura servicii de calitate, conform dorintelor fiecarui client, cu maxima operativitate si profesionalism, pentru ca unul dintre principiile noastre este: " ofera clientilor tai ceea ce ai dori sa primesti tu"..
0241 *** ***Click aici!
croaziere (CONSTANTA)
Agentie de turism tour operatoare concepe, lanseaza, promoveaza si valorifica produse turistice; organizeaza vacante, evenimente culturale, acorda consultanta turistica. pentru detalii suplimentare cu privire la ofertele noastre turistice va asteptam sa ne contactati. va multumim!..
0341 *** ***Click aici!
croaziere cu nave (CONSTANTA)
Este o firma de transport fluvial cu barje autopropulsate, ptr. transport marfuri generale pe dunare si rhin-main, pina in olanda. totodata firma river line -danube srl din constanta executa si manevre de pilotaj maritim in portul constanta, precum si pilotaj pe cdmn (canal dunare-marea neagra) avind piloti brevetati atit ptr. mare cit si ptr. canal si chiar si pe dunare pana la kelhaim..
0241 *** ***Click aici!
croaziere (CONSTANTA)
Noi va asiguram confortul si seriozitatea!!!!!!!! firma noastra va ofera ofera cele mai noi si elegante mijloce de transport ( microbuze si autocare ). oferte turistice: america latina, caraibe, circuite auto, concerte live / evenimente, craciun-revelion 2011, croaziere, disney on ice budapesta, disneyland paris, evenimente sportive, hawaii, sky austria, transport bulgaria, travel senior cipru, travel senior spania...
0341 *** ***Click aici!